Fledderus ziet pijnpunt bij FC Groningen: "Dat is doodzonde"

Mark-Jan Fledderus
Mark-Jan Fledderus Foto: © Pro Shots

FC Groningen en Roda JC zijn zich druk aan het voorbereiden op misschien wel het belangrijkste duel van het seizoen. Inzet is een plek in de Eredivisie, hetgeen beide ploegen niet mis willen lopen.

Oud-speler van beide clubs Mark-Jan Fledderus blikt met sportnieuws.nl vooruit op de kraker. "Dat directe promotie met zo'n ontknoping beslist wordt, dat maakt het voetbal zó mooi. Natuurlijk is het zuur en vervelend voor de supporters van Roda JC dat ze er al dachten te zijn, maar dit is wel heel erg mooi voor de sport. Dit zijn de allermooiste momenten om onderdeel van voetbal te zijn. Het ontloopt elkaar heel erg weinig."

Fledderus ziet in dat nog niks beslist is. "Het wordt in ieder geval een wedstrijd waar de stress en spanning de overhand zullen hebben. Het publiek zal hoe dan ook voor een heksenketel zorgen, maar het is niet voor niets dat Roda al het hele seizoen op de eerste of tweede plek staat. Het wordt sowieso een knotsgekke ontknoping."

Wel baalt Fledderus ervan dat FC Groningen punten liet liggen tegen de beloften van Ajax en FC Utrecht. "Dat is doodzonde, want anders had je gewoon boven Willem II gestaan. Nu hebben ze het in eigen hand", besluit Fledderus.

Lees meer:
0 reacties