Fraser moet zondag twee sterkhouders missen: "Het valt me zwaar"

Henk Fraser
Henk Fraser Foto: © Pro Shots

Django Warmerdam zal de rest van dit jaar niet meer in actie komen voor FC Utrecht vanwege een knieblessure. De vleugelverdediger viel geblesseerd uit in de bekerwedstrijd tegen Sportlust '46 en is 'maandenlang' uitgeschakeld. De club uit de Domstad moet de linksback daardoor sowieso missen in de wedstrijden tegen FC Groningen en FC Volendam.

"Het valt me zwaar dat ik de komende tijd niet mijn bijdrage kan leveren aan het team, maar me moet richten op mijn herstel. Dat ik deze blessure heb opgelopen op het moment dat ik juist weer basisspeler was, maakt het extra wrang", vertelt Warmerdam zelf. "Die mentale tik heb ik verwerkt."

"Nu ga ik er alles aan doen fysiek ook weer volledig te herstellen en zo snel mogelijk weer op het trainingsveld te staan", vervolgt de verdediger op de website van FC Utrecht. FC Utrecht moet het ook al enige tijd zonder Nick Viergever doen, hij heeft ook een knieblessure en ligt er tot minimaal het einde van 2022 uit.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties