Geen publiek bij laatste twee competitiewedstrijden FC Groningen

Het inhaalduel tussen FC Groningen en Ajax
Het inhaalduel tussen FC Groningen en Ajax Foto: © Pro Shots

Na de misdragingen van de supporters van de afgelopen weken, heeft FC Groningen in overleg met burgemeester Koen Schuiling besloten geen supporters meer toe te laten dit seizoen. De club biedt de mogelijkheid tot een tegemoetkoming.

"Daarom zijn bij de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen Sparta Rotterdam op zondag 28 mei geen supporters welkom", meldt de club op de officiële website. "Tevens mag FC Groningen nu ook geen uitsupporters meer meenemen naar het treffen met Vitesse, komende zondag in Arnhem."

"FC Groningen voelt de sterke behoefte een gebaar te maken richting haar trouwe supporters en sponsors. Daarom biedt de club supporters de mogelijkheid 3/17 deel van de seizoenkaart en/of het volledige bedrag van een los gekocht ticket voor de thuiswedstrijden tegen N.E.C., Ajax en Sparta vergoed te krijgen. Supporters die komend weekend het uitduel met Vitesse zouden bezoeken, krijgen hun geld terug voor de aangeschafte kaart", vervolgt het statement.

Ten slotte heeft de club nog een laatste boodschap. "FC Groningen biedt haar oprechte excuses aan voor een uiterst vervelend en turbulent seizoen, waarbij vooral het niet kunnen uitspelen van wedstrijden voor eigen publiek in Euroborg pijn doet."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
14 FC Volendam 34 -29 36
15 Excelsior 34 -39 32
16 FC Emmen 34 -32 28
17 SC Cambuur 34 -43 19
18 FC Groningen 34 -44 18
Bekijk de hele stand