Geïnteresseerde clubs voor Mahi: ''Afwachten hoe ver zij voor mij willen gaan''

Mimoun Mahi was zondagmiddag met twee benutte strafschoppen belangrijk voor FC Groningen. De vleugelaanvaller lonkt echter nog naar een transfer.

"Ik heb nog geen nieuws", zegt Mahi tegenover FCUpdate.nl. "Tot nu toe ben ik gewoon nog een FC Groningen-speler en ik focus me op FC Groningen. Zodra er clubs nog niet uit zijn, probeer ik me te focussen op het veld. Ik heb m'n ding gedaan met twee doelpunten en daar kan ik tevreden over zijn. Wat er buiten het veld gebeurt, daar gaat m'n zaakwaarnemer over."

Mahi weet niet of er al clubs in gesprek zijn met FC Groningen. "Dat moet je aan Hans Nijland vragen, maar ik denk dat er wel geïnteresseerde clubs zijn. Het is nog even afwachten hoe ver zij voor mij willen gaan. Zolang er niets honderd procent concreet is en ik niet kan tekenen, blijf ik gewoon een Groningen-speler. Dan blijf ik met trots dit shirt dragen en doelpunten maken voor deze mooie club."

De vleugelaanvaller wil wel graag een stap hogerop maken als er een 'droomclub' komt. "In de winterstop kwam Fulham. Toen heeft de club mij niet laten gaan voor de supporters. Ze hebben mij gezegd dat als er in de zomer wel een mooie club komt, dan willen ze met me meewerken. Wat die club is, moet nog blijken. Maar als het in mijn profiel past, dan sta ik er zeker voor open."

Lees meer:
0 reacties