Go Ahead Eagles mist verdediger door schorsing tegen FC Groningen

Richard Ledezma en Mats Deijl
Richard Ledezma en Mats Deijl Foto: © Pro Shots

Go Ahead Eagles-verdediger Mats Deijl mist het duel met FC Groningen. Dat alles te maken met zijn rode kaart tegen PSV, na een overtreding op Richard Ledezma.

De duels tegen FC Groningen en Sparta moet hij vanaf de tribune bekijken, maakt Go Ahead bekend. Tegen PSV moest hij na een half uur naar de kleedkamer met een rode kaart. De middenvelder van PSV staat de komende periode aan de kant met een blessure en de verdediger staat nu dus ook eventjes aan de kant.

Na afloop van de 2-5 nederlaag tegen de Eindhovenaren toonde Deijl zich al schuldbewust. Hij zocht Ledezma op in de kleedkamer. "Hij was schuldbewust, ook omdat hij het team benadeelde. Dat hij naar de kleedkamer van PSV is gegaan om zijn excuses aan te bieden, is heel netjes. Maar zo is Mats ook", vertelde trainer Rene Hake.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties