Groningen-spits: "Ik krijg voorzetten van Robben, is dit een droom?"

Arjen Robben
Arjen Robben Foto: © Pro Shots

Jørgen Strand Larsen moest even een paar keer met zijn ogen knipperen toen hij ineens op het veld stond met Arjen Robben. Het was een droom die uitkwam voor de aanvaller van FC Groningen.

"Na mijn eerste training met hem belde ik mijn vader op: 'Pa, ik krijg hier gewoon voorzetten van Robben, is dit een droom?' Dé Arjen Robben die voor de grootste clubs van de wereld had gespeeld die mij tips gaf over hoe ik me het best kon positioneren. Bi-zar", vertelt hij bij Voetbal International.

Het is een goede leerschool geweest voor de spits. "Van elk moment dat ik met hem op het veld heb gestaan heb ik genoten en geprobeerd te leren", aldus de aanvaller, die even tijd nodig had toen hij net zijn contract had getekend. "De eerste dag was een drama, een nachtmerrie. De bal ging veel te snel, ik kreeg panna's van Tomás Suslov en Romano Postema, voelde me waardeloos. Na een paar dagen haakte ik aan."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties