Gudde vol lof: "Laros Duarte is minimaal van hetzelfde niveau"

Laros Duarte
Laros Duarte Foto: © Pro Shots

FC Groningen hield zaterdagmiddag een supportersdag in het eigen stadion. Het was mogelijk de laatste keer dat Jørgen Strand Larsen in het shirt van FC Groningen te bewonderen is.

De Noorse spits wordt al lange tijd in verband gebracht met clubs uit het buitenland, maar FC Groningen wees tot dusver aanbiedingen van tien miljoen euro af. Strand Larsen kreeg zaterdag het luidste applaus van de FC Groningen-fans.

Algemeen directeur Wouter Gudde zou voor een andere FC Groningen-speler harder klappen. "Dat is de man die vrijdag scoorde, Laros Duarte", zegt Gudde in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Iedereen heeft het nu over Ramiz Zerrouki van FC Twente, maar Laros is minimaal van hetzelfde niveau. Echt een geweldige speler. Hij is bovendien een heel nette, slimme jongen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties