Handwerker keert terug in de Eredivisie: "Is ontzettend gedreven"

Tim Handwerker bij 1. FC Nürnberg
Tim Handwerker bij 1. FC Nürnberg Foto: © BSR Agency

Tim Handwerker keert terug in de Eredivisie. De voormalig verdediger van FC Groningen wordt door FC Utrecht voor de rest van het seizoen gehuurd.

De inmiddels 25-jarige Handwerker speelde in het seizoen 2018/19 voor FC Groningen. Hij werd destijds door 1. FC Köln verhuurd aan De Trots van het Noorden. Namens FC Groningen speelde hij 34 wedstrijden, waarin hij ook nog drie assists gaf. In de zomer van 2019 keerde hij terug in Keulen, waarna Handwerker werd verkocht aan 1. FC Nürnberg.

Die club kiest er nu dus voor de verdediger te verhuren aan FC Utrecht. De club uit de Eredivisie heeft ook een optie tot koop bedongen. Tim is een speler met een goede trap in zijn linkerbeen, is rustig aan de bal en heeft voetballend vermogen", omschrijft technisch directeur Jordy Zuidam de nieuwe FC Utrecht-aanwinst op de clubwebsite. "Hij houdt ervan om naast het uitvoeren van zijn verdedigende taken ook in aanvallend opzicht een bijdrage te leveren. Tim is ontzettend gedreven en we zijn blij dat we hem kunnen toevoegen aan onze selectie", aldus Zuidam.

Lees meer:
0 reacties