Hans Nijland baalt van Fledderus-incident: "Een en al droefenis"

Hans Nijland in het stadion van FC Groningen
Hans Nijland in het stadion van FC Groningen Foto: © Pro Shots

Hans Nijland baalt enorm van de situatie rond Mark-Jan Fledderus. De oud-td van FC Groningen keerde afgelopen weekend terug op het voetbalveld bij de amateurs van HSC, maar ontsnapte aan rood na het uitdelen van een klap in het gezicht van een tegenstander.

De 41-jarige Fledderus stopt na het incident direct bij de club van Nijland. "Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Het leek een mooie middag te worden voor ons amateurclubje en dan gebeurt dit en is het een en al droefenis", zucht de voorzitter bij de Telegraaf. "Mark-Jan is de eerste om te zeggen dat het oliedom is geweest, dat hem dit is overkomen. Ik voel me als voorzitter hier ook enorm verantwoordelijk voor."

Nijland heeft zijn excuses gemaakt bij tegenstander ODV en hoopt met Fledderus de geslagen speler nog te bellen. "Het is allemaal hot news hier in Groningen, maar niet het nieuws waar we op zitten te wachten. Het is zo jammer, want de intenties waren positief", aldus de oud-directeur van FC Groningen. "Ik had liever die wedstrijd met 5-0 verloren en deze commotie niet gehad."

Lees meer:
0 reacties