'Het duurt dan extra lang om die nare smaak weg te kunnen spoelen''

Hans Nijland had de interlandperiode liever op een ander moment gezien, zo meldt de Groningen-directeur in zijn wekelijkse nieuwsbrief. Nijland zou zich zo snel mogelijk willen revancheren op het verloren duel tegen PEC Zwolle. 

"Het duurt nu extra lang om die nare smaak weg te kunnen spoelen", aldus Nijland die doelt op de interlandperiode die een Eredivisie-speelronde komend weekend verhindert. "Mimoun Mahi (Marokko) Ousamma Idrissi (Jong Oranje) en Juninho Bacuna (Oranje Onder-20) zullen door de interlandperiode op de training ontbreken."

Nijland heeft geen fijn gevoel overgehouden aan het tegen PEC Zwolle verloren uitduel afgelopen weekend. "De nederlaag tegen PEC Zwolle kwam zaterdagavond hard aan, ook in het met vijfhonderd FC-supporters gevulde uitvak. De wedstrijd leek uit te draaien op een 2-2 gelijkspel en met dat resultaat had iedereen prima kunnen leven. Hoewel we twee keer op voorsprong kwamen in Zwolle, had PEC ook een aandeel in het spannende duel en dus was een puntendeling een juiste weergave geweest van de verhoudingen op het veld. Zuur was het dan ook dat we in absolute slotfase een rode kaart en een derde tegendoelpunt moesten incasseren", besluit de algemene directeur van de Groningers.

Lees meer:
0 reacties