Hiariej vertrekt bij FC Groningen: ''Dat respecteren wij uiteraard''

Tom Hiariej verlaat deze zomer FC Groningen. Dat heeft de club bekendgemaakt op de eigen website. De middenvelder speelde tien seizoenen in het eerste elftal van FC Groningen en kwam tot bijna 200 wedstrijden. 

''Wij hebben hem onlangs een aanbieding gedaan om zijn aflopende contract bij FC Groningen te verlengen. Tom heeft hierover nagedacht en ons uiteindelijk laten weten niet in te gaan op de aanbieding, die wij hem hebben gedaan. Dat respecteren wij uiteraard. Wij hebben daarop besloten niet verder met elkaar in gesprek te gaan en dat onze wegen zich na dit seizoen zullen gaan scheiden'', zegt directeur Hans Nijland. 

''Binnen de huidige selectie is Tom de speler met de meeste Eredivisiewedstrijden namens de FC achter zijn naam. Tussentijds werd hij enkele malen verhuurd aan een andere club, maar steeds keerde hij terug in Groningen. Op twee seizoenen na kwam Tom Hiariej, die afkomstig is uit onze eigen opleiding, steeds weer aan spelen toe bij FC Groningen. Wij waarderen en respecteren hem zeer en zullen dus bij de thuiswedstrijd tegen PSV officieel afscheid nemen van Tom", besluit Nijland.

Lees meer:
0 reacties