Hidde Jurjus blikt vooruit: "Wij hebben niks te verliezen"

Hidde Jurjus
Hidde Jurjus Foto: © Pro Shots

FC Groningen speelde vrijdagavond teleurstellend gelijk in eigen huis tegen Helmond Sport. Donderdagavond staat het affiche tegen Feyenoord in de halve finale van de KNVB Beker alweer op het programma. Doelman Hidde Jurjus blikt bij ESPN vooruit op dat treffen.

Het zegt volgens de doelman veel dat hij de beste man aan Groningse zijde was vrijdagavond. "Ja in thuiswedstrijden hoop je dat andere jongens man of the match zijn. Dat betekent vaak dat je dan de wedstrijd hebt gewonnen want dat zijn dan vaak de jongens die goals maken."

Al snel wordt de focus verlegd op de halve finale van de KNVB Beker. "Ik denk een fantastische wedstrijd voor ons", stelt Jurjus. "Ik speel al een aantal jaar betaald voetbal maar ik ben nog nooit in de halve finale gekomen. Het feit dat we daar met deze groep staan is gewoon supergaaf. We geloven erin en we gaan ervoor, proberen te halen wat erin zit."

"Het is een mooie avond donderdag", gaat hij verder. "Een beloning voor ons. We hebben het op eigen kracht gedaan als je ziet welke ploegen we verslagen hebben. Ik denk als wij het tot de penalty's kunnen redden, dan is dat een overwinning voor ons. We gaan het zien, wij hebben niks te verliezen."

Lees meer:
0 reacties