Hove: "Het blijft dit seizoen tot de laatste wedstrijd spannend"

Johan Hove
Johan Hove Foto: © Pro Shots

Johan Hove kwam tijdens de afgelopen transferperiode naar FC Groningen. De Trots van het Noorden staat met een zeventiende plaats momenteel nog altijd in de degradatiezone. De 22-jarige Noorse middenvelder weet dat er tot het einde van dit seizoen nog een flinke klus te klaren is.

"Dat is zeker zo. Ik denk dat het tot de laatste wedstrijd spannend blijft dit seizoen", zegt Hove tegen het Dagblad van het Noorden. "Daar moeten ons op instellen. We hoeven nergens bang voor te zijn en hebben de laatste weken goede dingen laten zien. Er zit meer in. Het is een cliché, maar we moeten het nu van wedstrijd tot wedstrijd bekijken en het besef laten indalen dat elk duel een finale is."

"Dat is de enige manier om het dreigende gevaar de nek om te draaien. FC Groningen moet omhoog richting de plaatsen waar de club thuishoort. Ik voel inmiddels de connectie met FC Groningen om samen door dik en dun te gaan en de stad mooie dingen te brengen in de toekomst, maar eerst moeten we afrekenen met de huidige problemen", aldus Hove.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties