'Iedereen gunde hem dit van harte, dat verdiende Van Nieff zeer''

Hans Nijland is blij met de manier waarop Yoëll van Nieff zijn laatste thuisduel in het shirt van FC Groningen kon afsluiten. De middenvelder annex verdediger vertrekt na dit seizoen en mocht zondag in het competitieduel met Excelsior (4-0 winst) iets meer dan een halfuur meespelen. Van Nieff was belangrijk met twee assists.

"Voor hem werd het een heel bijzondere middag, want de Stadjer mag met recht een kind van de club worden genoemd. Hij doorliep onze jeugdopleiding op Corpus den Hoorn en speelde bijna honderd wedstrijden in het eerste elftal", vertelde Nijland op de website van FC Groningen.

"Het was mooi om te zien dat Van Nieff met twee assists nog een aanzienlijk aandeel had in de score van de middag. Iedereen gunde hem dit van harte. Het afscheid van het Groningse publiek emotioneerde Van Nieff. Ook bij de vrijwilligers in het Fluks Hoes en in het Supportershome werd hij na afloop hartstochtelijk begroet en toegezongen. Dat verdiende Van Nieff zeer", aldus Nijland.

Van Nieff speelde 84 competitieduels voor FC Groningen en in die duels kwam hij tot twee doelpunten. NAC Breda wordt genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van de transfervrije Van Nieff.

Lees meer:
0 reacties