Interesse voor Mike Te Wierik? "Kijken wat er nog gaat gebeuren"

Te Wierik druipt af na de nederlaag tegen FC Volendam
Te Wierik druipt af na de nederlaag tegen FC Volendam Foto: © Pro Shots

Mike te Wierik is na lange tijd basisspeler te zijn geweest, de afgelopen periode uitgegroeid tot bankzitter. De Twentse verdediger maakte zondag in de slotfase toch nog even zijn opwachting, iets dat hij niet meer verwacht had.

De 30-jarige speler moet zich met de komst van de Tsjechisch international Matej Chalus nog meer zorgen gaan maken of hij dit seizoen nog terugkeert in de basis.

Zondagmiddag tegen FC Volendam kwam de Twentse verdediger vlak voordat de blessuretijd aanbrak in het veld. Het zorgde niet voor de gelijkmaker, want ook met zijn inbreng bleef het 3-2 voor de Volendammers.

Tegenover Wegdamnieuws verklaarde Mike enorm te balen van opnieuw een nederlaag en was verrast over zijn invalbeurt: "Ik had het niet meer verwacht vlak voor tijd, maar goed. Als je er in moet, moet je er staan en dat heb ik wel gedaan. Ontzettend zuur dat je weer verliest want het wordt er niet beter op zo.”

Ook werd gevraagd naar zijn positie in het team, verwijzend naar een mogelijke transfer voordat dinsdag de transferwindow sluit. "Ja lastig, even kijken wat er nog gaat gebeuren de komende dagen. We gaan het zien”, besluit Te Wierik.

Lees meer:
0 reacties