Jans opnieuw naar Fiorentina: "Staat nog een rekening open daar"

Ron Jans voor de camera van ESPN
Ron Jans voor de camera van ESPN Foto: © NESimages

Na de overwinning op Fortuna Sittard wacht voor FC Twente donderdagavond de uitwedstrijd tegen Fiorentina. Trainer Ron Jans speelde in het verleden met FC Groningen al Europees tegen de Italiaanse ploeg.

"Er staat nog een rekening open daar", zegt Jans voor de camera van ESPN. "Met FC Groningen heb ik twee keer gelijkgespeeld tegen ze, maar gingen we er na strafschoppen uit. Toen hadden we met FC Groningen ook een goede ploeg. De ploeg had ook iets van: de tegenstander heeft wel een grote naam, maar wij kunnen wel wat. Die twee wedstrijden waren heel gelijkwaardig. Het was niet voor niets twee keer 1-1."

Jans staat er nu hetzelfde in. "Er wacht ons een mooie entourage in een mooie stad met een mooie tegenstander. Maar we gaan er niet met angst en beven heen", is hij duidelijk. "Zonder onszelf te overschatten, want zij hebben 250 miljoen euro aan transferwaarde op het veld, zag ik. Als wij dat willen, moet de vraagprijs van Zerrouki nog wat verder omhoog."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties