Jans verlengt bij FC Twente: "Mooi om het werk voor te zetten"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

Ron Jans is ook komend seizoen de hoofdtrainer bij FC Twente. De oud-trainer van FC Groningen heeft zijn contract in De Grolsch Veste met één seizoen verlengd.

Jans staat met de Tukkers op de vierde plaats in de Eredivisie. Toch is er wat kritiek op het spel, maar FC Twente heeft besloten om te verlengen met de 63-jarige oefenmeester. Ook technisch directeur Jan Streuer, die in de onderhandelingen aangaf alleen door te willen als Jans zou blijven, heeft met een jaar verlengd.

"Het is mooi om het werk bij FC Twente met Jan voort te zetten", vertelt Jans bij RTV Oost. "Als je kijkt waar we anderhalf jaar geleden stonden en nu, dan hebben we flinke stappen kunnen maken. We wilden de club weer perspectief bieden en daarin zijn we tot dusver geslaagd. Ik kijk uit naar een derde seizoen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties