Jeltema dankbaar: ''FC Groningen zal altijd mijn club blijven''

Peter Jeltema kondigde vandaag af per 1 september te stoppen als technisch manager bij FC Groningen. Hij is al negentien jaar werkzaam bij de Trots van het Noorden, waarvoor de laatste drie jaar als technisch manager.

"Drie jaar later ben ik zeker nog niet gepokt en gemazeld, maar durf ik wel te zeggen dat ik alle facetten in mijn job beheers en ook dat er nog genoeg te leren is", zegt Jeltema op de officiële website van FC Groningen. "Het voelt goed dat ik in die drie jaar als technisch manager de bekerwinst heb mogen meevieren en dat we tot twee keer toe in staat zijn gebleken de play-offs te behalen."

Toch is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. "Ik werk inmiddels negentien jaar in de organisatie van FC Groningen", geeft hij aan. "De club zit daarmee tot diep in de genen. Maar na al die jaren, raak ik erg benieuwd naar hoe de wereld er buiten FC Groningen uit ziet. Nieuwe ideeën, nieuwe mensen, een nieuwe organisatie."

"Dat heeft mij na diverse gesprekken met de directie doen besluiten mijn ontslag in te dienen per 1 september aanstaande en op zoek te gaan naar een nieuwe klus", vervolgt hij. "Ik merk dat ik daar aan toe ben. FC Groningen zal altijd mijn club blijven. Ik ben de club enorm dankbaar dat ik de gelegenheid heb gekregen mij te ontwikkelen tot wie ik ben geworden."

Lees meer:
0 reacties