Johan Derksen is duidelijk: "Die jongen heeft ook gekke trekjes"

Sydney van Hooijdonk
Sydney van Hooijdonk Foto: © Pro Shots

Johan Derksen ergerde zich zondagmiddag groen en geel aan Heerenveen-spits Sydney van Hooijdonk. De spits scoorde tweemaal uit een rebound en was daar erg blij mee. Tot onvrede van Derksen.

"Weet je waar ik me zo aan heb zitten ergeren? Ik zat om 12.00 uur naar Groningen tegen Heerenveen te kijken. Die keeper van Groningen liet een bal los en Van Hooijdonk kreeg 'm voor zijn voeten en schoot 'm binnen", doelt Derksen op de eerste goal van de wedstrijd. "Een weggevertje. Hij ging toen een egotrip opvoeren met juichen en een hele show van tien minuten. Het was misselijkmakend", was Derksen vernietigend aan tafel bij Veronica Inside.

Daarmee was de kous nog niet afgedaan voor Derksen. Vol passie ging hij verder met zijn betoog. "Kan iemand tegen die jongen zeggen dat hij zich als een grote jongen moet gedragen als hij zo'n cadeautje voor het intikken krijgt? Hij heeft nergens een basisplaats gehad. En dan zich gedragen als onze-lieve-heer. Verschrikkelijk. Moet je kijken, die had ik ook gemaakt."

Derksen is overigens niet van mening dat het iets te maken heeft met het feit dat hij de zoon van oud-spits Pierre van Hooijdonk is. "Helemaal niet. Zijn vader is een heel vervelende man, maar ik heb niets tegen die jongen. Die jongen heeft ook gekke trekjes", besloot hij.

Lees meer:
0 reacties