Karim El Ahmadi: "Het ziet er goed uit dat hij daar gaat tekenen"

Karim El Ahmadi bij ESPN
Karim El Ahmadi bij ESPN Foto: © NESimages

Karim El Ahmadi denkt dat Nederlandse clubs hebben zitten slapen wat betreft de situatie van Tjaronn Chery. De aanvallende middenvelder speelde het voorbije seizoen voor NEC, maar werd in een eerder stadium ook aangeboden bij FC Utrecht.

"Ik heb hem toevallig vandaag nog even gesproken en het ziet er goed uit dat hij bij Royal Antwerp gaat tekenen", vertelt El Ahmadi bij ESPN. "Het gaat ook om het principe dat zij hem een contract aan willen bieden voor twee jaar ondanks zijn leeftijd. Als ik dan kijk naar clubs hier in Nederland. Toen hij klaar was bij Maccabi Haifa wilde hij terug naar Nederland en werd hij overal aangeboden, maar niemand wilde hem."

"Volgens mij is hij ook bij FC Utrecht aangeboden, maar die wilden hem ook niet. Leeftijd is hierin maar een getal en je moet veel meer kijken naar data van zo’n speler. Bijna nooit geblesseerd ook. Ik vind Magnus Mattsson een fantastische speler, maar ik vind NEC nog vaster aan de bal nu ze met Chery spelen. Ik vind het een geweldige speler", besluit Chery over de creatieve linkspoot, die ook bij FC Groningen heeft gespeeld. 

Lees meer:
0 reacties