Kevin van Veen clasht: "Natuurlijk luister ik naar Motherwell"

Een teleurgestelde Kevin van Veen
Een teleurgestelde Kevin van Veen Foto: © Orange Pictures

Kevin van Veen zou een aanvaring hebben gehad met hoofdtrainer Dick Lukkien van FC Groningen. De spits van de 'trots van het noorden' zou zelfs nadenken over een terugkeer naar Schotland.

"Ik deed het oké, maar de coach en ik hadden een discussie en daarin ben ik een grens over gegaan met mijn taalgebruik", wordt Van Veen geciteerd in gesprek met The Scottish Sun. "Sindsdien zit ik op de bank en dat heeft de nodige interesse losgemaakt. Mijn zaakwaarnemer is al door zes of zeven clubs gebeld die me in januari willen huren."

Van Veen denkt hardop na over een terugkeer naar Schotland. Mede door zijn zwangere vriendin in het Britse land. "Mijn thuissituatie, maar het was nog moeilijker dan ik had gedacht", gaat de spits verder. "Toen ik de reis terug naar Nederland maakte, realiseerde ik me dat ik de volgende keer onze baby zal moeten achterlaten. Dat zal moeilijk worden."

"Natuurlijk zou ik luisteren naar Motherwell, want ik heb daar een succesvolle periode gehad. Maar afgelopen seizoen zei mijn zaakwaarnemer ook dat er belangstelling was van Rangers, alleen dat ik met mijn leeftijd misschien niet in hun profiel zou passen", aldus Van Veen.

Lees meer:
0 reacties