Kevin van Veen eerlijk: "Of ik spijt heb van die doelstelling?"

Kevin van Veen namens FC Groningen
Kevin van Veen namens FC Groningen Foto: © Pro Shots

Kevin van Veen beleeft niet de start van het seizoen die hij voor ogen had. De spits kwam met torenhoge verwachtingen over van het Schotse Motherwell, waar hij topscorer was. Ook tegen Willem II werd er niet gewonnen door de ploeg van trainer Dick Lukkien.

"Een beetje teleurstellend, denk ik", reageert de spits van FC Groningen na afloop van het gelijke spel tegen Willem II voor de camera van ESPN. "In de eerste helft vond ik ons gelijkwaardig, na rust waren we beter. Maar we creëren te weinig, komen niet echt tot doelkansen. Dat moet beter."

Van Veen wacht nog altijd op zijn eerste treffer namens FC Groningen. "Ik zat er een paar keer dichtbij, maar het was niet goed genoeg", vervolgt Van Veen. "Het is allemaal net niet. Ik ben wat teleurgesteld in mezelf, ik ben een schaduw van de spits die ik vorig jaar was. Ik ben aan het wennen aan het Nederlandse voetbal, dat kan ik blijven zeggen maar ik moet het wel een keer laten zien."

De teller staat dus nog op 0, terwijl Van Veen in de zomerstop nog 30 treffers beloofde. "Of ik spijt heb van die doelstelling? Ik ga er niet voor weglopen. Het moet veel beter bij mij, dat lijkt me duidelijk. Ik moet hard aan de bak om te slagen. In de spiegel kijken, niet maar anderen wijzen. Ik ga naar huis en vanavond eens goed nadenken", aldus Van Veen.

Lees meer:
0 reacties