KNVB maakt scheidsrechter bekend voor 'Derby van het Noorden'

Allard Lindhout
Allard Lindhout Foto: © Orange Pictures

Zondag staat de Derby van het Noorden op het programma tussen SC Heerenveen en FC Groningen. Allard Lindhout heeft dit weekend de leiding over het duel in het Abe Lenstra Stadion.

Roy de Nas en Dyon Fikkert assisteren hem langs de zijlijn. Sander van der Eijk is de vierde official. Het videoarbitrageteam in het ARAG KNVB Replay Center bestaat uit Danny Makkelie (VAR) en Maarten Ketting (AVAR).

De aftrap in Heerenveen is om 12.15 uur. Het is een derby tussen de nummer acht (SC Heerenveen) en nummer vijftien (FC Groningen) in de Eredivisie. De supportersvereniging heeft in samenspraak met de fanatieke aanhang en de club besloten om de wedstrijd te boycotten. Aanleiding is dat er ineens maar zeshonderd van de twaalfhonderd gans naar SC Heerenveen mogen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties