Kraay jr. fileert FC Groningen: "Fans zijn in de maling genomen"

Hans Kraay junior namens ESPN
Hans Kraay junior namens ESPN Foto: © Pro Shots

Danny Buijs was beschikbaar om Frank Wormuth op te volgen na diens ontslag bij FC Groningen. Dat vertelt de oud-trainer van De Trots van het Noorden zondagochtend bij ESPN. Hans Kraay jr. is niet te spreken over de Groningers.

Buijs werkte tussen 2018 en 2022 bij de club en kijkt er met warme gevoelens op terug. "Daar heeft 99 procent van de mensen mij altijd door dik en dun gesteund. Ongekend", vertelt hij. Vorige zomer werd de trainer opgevolgd door Frank Wormuth. Dat bleek geen succesvolle match en de Duitser werd voor de winter al ontslagen.

Buijs is niet benaderd door FC Groningen, maar had graag geholpen. "Natuurlijk zou ik de club dan helpen. Maar deze ontwikkelingen zijn al eerder in gang gezet. Na mijn derde jaar zijn er een hele hoop kernspelers verkocht. Dan moet je kwaliteit terughalen en dat is niet gebeurd."

De aanstaande degradatie is volgens Buijs dan ook niet anders dan terecht. Kraay sluit zich daarbij aan. "Ik vind het een dooiekippenneukerselftal", noemt hij. "Geen passie, geen gif, geen bezieling, geen leiding. De supporters zijn in de maling genomen. Met een begroting van 25 miljoen en spelersbudget van 10 miljoen mag je toch wel iets verwachten?"

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties