Langeler content bij FC Groningen: "Vind dat een gave eigenschap"

Art Langeler op de tribune
Art Langeler op de tribune Foto: © BSR Agency

Art Langeler was jarenlang profvoetballer en kennen we ook nog als hoofdtrainer. Inmiddels zit hij in de luwte en versterkt de oud-voetballer de voetbalorganisatie van FC Groningen. Langeler is op dit moment act als Hoofd Voetbalontwikkeling Bovenbouw binnen de Groningse club.

Tegenover Word Groter Magazine laat Langeler weten het naar zijn zin te hebben. "Ik heb ontzettend veel plezier in mijn functie en heb inmiddels mijn plek binnen FC Groningen goed kunnen vinden. De FC is een warme club met veel mensen die echt betrokken zijn. Voor mij persoonlijk is het een zeer uitdagende baan. Gezien mijn loopbaan is het niet gek dat ik op dit moment een functie bekleed meer gericht op technisch beleid. Het is absoluut een baan waarin ik kan groeien en iedere dag veel kan leren door met goede en gedreven mensen samen te werken."

Ook legt hij het DNA van de club uit. "Een Groninger is in mijn ogen iemand die eerst wil zien wat je kunt. Maar als je hem of haar uiteindelijk meekrijgt in de gezamenlijke visie, dan stopt iedereen er ook alle energie in die er is. Ik vind dat een heel bijzondere en een heel gave eigenschap. Alle mensen geven alles zodra ze ergens echt in geloven. De Groninger is ook trots, daarom vind ik de term 'Trots van het Noorden' ook fantastisch gevonden. Trots betekent voor mij ook trouw. Trouw aan de club, dat laten supporters en sponsors dit seizoen absoluut zien", besluit Langeler.

Lees meer:
0 reacties