Langeler duidelijk: "Dat gaat FC Groningen in toekomst veel opleveren"

Art Langeler
Art Langeler Foto: © Pro Shots

Art Langeler is sinds 2022 werkzaam bij FC Groningen en vervult de rol van Hoofd Voetbalontwikkeling Bovenbouw. De oud-prof van De Graafschap heeft het naar zijn zin in Groningen.

Tegenover Groter Magazine zegt hij: "Soms ontstaan dingen in de voetballerij, maar ik had liever gezien dat we dit seizoen Eredivisie hadden gespeeld en ik nog steeds als hoofd binnen de Opleiding actief was. Toen de mogelijkheid van de rolwisseling zich voordeed, zag ik wel direct kansen voor mezelf en ook voor FC Groningen. De nieuwe werkwijze op technisch gebied gaat de club in de (nabije) toekomst veel opleveren, daarvan ben ik overtuigd. De functie van een technisch directeur is heel complex, met zoveel verschillende aspecten. Door deze rol als team op te pakken benutten we ieders expertise, werkt iedereen vanuit zijn kracht en komen we samen verder."

Over zijn eigen kwaliteiten zegt Langeler het volgende. "Mijn grootste kracht is denk ik het verbinden van mensen, samenwerkingen zoeken. Ik kan mensen in hun kracht zetten en juist zelf weer van hun expertise leren. Ik word hartstikke gelukkig als ik zie dat anderen kunnen floreren en ik op de achtergrond weet dat ik daaraan heb kunnen bijdragen door de voorwaarden te creëren."

Lees meer:
0 reacties