Lasse Schöne: "Met FC Groningen moeten wij ons kunnen meten"

Lasse Schöne
Lasse Schöne Foto: © Orange Pictures

NEC kijkt met vertrouwen vooruit naar de komende wedstrijden in de Eredivisie. De Nijmegenaren ontvangen vrijdagavond FC Groningen en gaan volgende week op bezoek bij AZ en SC Heerenveen, die allebei azen op een Europees ticket.

"Dit wordt een interessante week", zegt NEC-aanvoerder Lasse Schöne in De Gelderlander. "Met Groningen en Heerenveen moeten wij ons kunnen meten. AZ is wel wat verder weg. We hebben tegen Twente en Volendam al bij vlagen laten zien waartoe we in staat zijn en de komende drie wedstrijden zullen misschien meer een bevestiging geven."

NEC heeft dit seizoen een sterk elftal en een aantal spelers sprak al de wens uit om voor Europees voetbal te gaan. "Ik hou er niet zo van om dat soort uitspraken te doen", reageert Schöne. "Dat moeten we gewoon lekker intern bespreken. Maar laat duidelijk zijn dat we het beter willen doen dan vorig seizoen. En toen deden we tot de laatste speeldag mee in de strijd voor de play-offs om Europees voetbal."

"Laten we eerst maar eens afwachten wat er nog gaat gebeuren op de transfermarkt. De selectie mag wel wat breder worden. Die is nu nog vrij smal, dus er moet niet al te veel gekkigheid gebeuren met vertrekkende spelers. Eigenlijk valt er pas volgende week iets zinnigs te zeggen over onze doelstelling", aldus de Deen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties