Linssen ziet Vitesse als een stap vooruit: ''Neem de trainingsaccommodatie''

Bryan Linssen transfereerde deze zomer van Groningen naar Vitesse. Hoewel de clubs beide subtoppers zijn, vindt Linssen Vitesse wel een stap vooruit.

''Neem de trainingsaccommodatie. Groningen wil graag een nieuwe, Vitesse heeft die al'', vertelt de aanvaller aan Voetbal International. ''Ik heb echt mijn ogen uitgekeken. Een mega krachthonk, een zwembad om oefeningen in te doen en de meest geavanceerde technische snufjes. Bij Vitesse zijn alle voorwaarden aanwezig om beter te worden. En dat is wat ik graag wil.’

Hoewel Linssen Vitesse dus een stap hogerop vindt, zijn er ook overeenkomsten. Beide clubs wisten een keer de beker te winnen en toevallig ging hij naar beide ploegen toen ze net de beker binnen hadden gehaald. ''Begin ik het seizoen met mijn nieuwe club wéér met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Hartstikke mooi. Maar dit keer wil ik wel graag winnen.''

In 2015 ging Groningen tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal met 3-0 ten onder tegen PSV. Ditmaal is Feyenoord op 5 augustus Linssens tegenstander. 

Lees meer:
0 reacties