Lukkien baalt na gelijkspel: "Dan ben ik ook wel zo eerlijk"

Dick Lukkien
Dick Lukkien Foto: © Orange Pictures

FC Groningen speelde op bezoek bij MVV teleurstellend met 1-1 gelijk. Na afloop sprak RTV Noord met trainer Dick Lukkien.

Lukkien vond toch dat zijn ploeg meer had verdiend. "MVV heeft het goed gedaan. Wij hadden moeite met dat rennen en vliegen. Wij hadden de betere kansen en als je die hebt, moet je de punten gewoon meenemen. Ondanks het feit dat dit niet onze beste wedstrijd was."

Voornamelijk in het slot kreeg FC Groningen de kans alsnog de drie punten te pakken. "In de dying seconds van de wedstrijd hadden we twee echt grote kansen. Dat schot van Thom van Bergen pakt die keeper heel goed en die kans van Romano Postema pakt hij zelfs geweldig. Maar goed. Ik ben ook wel zo eerlijk dat het vandaag niet onze beste wedstrijd was."

Waarom het spel minder was tegen MVV? "Een aantal bepalende spelers was erg stroperig aan de bal, maar je moet ook naar de tegenstander kijken. Zij gingen er in de counter snel van tussen. In de tweede helft hebben nog een aantal keer heel goed tussen de linies gespeeld, maar waren we in de passing slordig. Dat is niet goed."

Lees meer:
0 reacties