Lukkien geeft update over geblesseerde Valente: "Ziet er goed uit"

Dick Lukkien heeft in gesprek met het YouTube-kanaal van FC Groningen vooruitgeblikt op het duel tegen Roda JC. Ook geeft hij een update over enkele geblesseerde spelers.

 

De trainer blikt vooruit op het duel tegen Roda JC. Hij vertelt hierbij wat de weg daarnaartoe is geweest. "Daar hebben we natuurlijk alles voor gedaan om hier in de buurt te komen. We hebben keihard gevochten en dan staat er vrijdag een geweldig affiche op het programma waarin duidelijk wordt wie er gaat promoveren. Het mag ook duidelijk zijn dat wij met een prachtig stadion er alles aan gaan doen om te zorgen dat wij dat zijn."

Ook heeft Lukkien de beschikking over veel fitte spelers. "Iedereen stond op het veld vandaag, maar dan moet ik wel een slag om de arm houden. De mannen die er sowieso niet bij zijn, zijn Wouter Prins en Kristian Lien."

Het is ook nog niet zeker of Luciano Valente mee kan doen. "Hij heeft de afgelopen twee dagen meegetraind en deed dat vandaag ook. Het ziet er goed uit. Daar kan ik eigenlijk niet zoveel over zeggen omdat we daarbij van dag tot dag leven om te kijken hoe hij al die inspanningen gaat verteren," aldus de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties