Lukkien: "Het vergt bloed, zweet en tranen en het vergt ook samen"

Op zondagochtend werd Dick Lukkien officieel gepresenteerd bij FC Groningen. Eerder was de voormalig trainer van FC Emmen al tussen 2010 en 2016 actief in Groningen.

"Ik ben hartstikke trots en blij dat ik hier ben", begint Lukkien bij de presentatie. "Ik heb hier zes jaar mogen werken en weet dat dit een grote club is, een volksclub. Dat past bij mij. FC Groningen zit diep verankerd in de samenleving. Ik denk dat hier iets moois kan worden neergezet en ben heel blij daar onderdeel van mag zijn."

Op 1 juli staat de eerste training gepland. "Na het weekend moet het weer over voetbal gaan", vindt Lukkien dan ook. "De mooie goal van Kevin van Veen, de prachtige overwinning. We moeten weer zorgen voor positiviteit en dat gaat niet zomaar. Het vergt bloed, zweet en tranen en het vergt ook samen."

"Ik zit hier, maar waar ik 'ik' zeg bedoel ik 'wij'. Want ik houd van samenwerken. Ik ben blij met de nieuwe staf, de mensen van de oude staf die er nog zijn en de spelersgroep die wij aan het formeren zijn. Samen moeten we zorgen voor binding met het achterland. FC Groningen weer FC Groningen laten zijn en terugkeren op het niveau waar deze club hoort: de Eredivisie", besluit de nieuwe trainer.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties