Lukkien stuurt aanvaller weg bij FC Groningen: "Regeltjes overtreden"

Dick Lukkien
Dick Lukkien Foto: © Pro Shots

FC Groningen-trainer Dick Lukkien heeft Tomas Suslov vanwege disciplinaire redenen van het trainingskamp naar huis gestuurd. De oefenmeester licht zijn besluit toe.

"Tomas heeft een aantal regeltjes overtreden. Ik vind het niet zo netjes om het daarover te hebben", begint Lukkien bij RTV Noord. "We hebben een aantal afspraken gemaakt waaraan hij zich niet heeft gehouden. Daar heb ik hem op aangesproken. En ik heb hem gezegd dat het op dit moment niet goed genoeg is om in het kamp te blijven en heb hem dus terug naar Groningen gestuurd."

Toch zit een terugkeer er wel nog in voor de middenvelder. "We hebben Suslov gezegd dat hij onderdeel is van FC Groningen. Fouten maken hoort bij de ontwikkeling in het voetbal en het leven. We gaan volgende week zitten om dat goed door te spreken en dan verwacht ik dat hij weer bij de groep zit."

"Het is niet zo heel spannend. Het is een kwestie van de plooien gladstrijken en dan weer verder. Al doe ik zoiets natuurlijk niet zomaar", vervolgt Lukkien, die wel tevreden is over de voetballer Suslov. "Ik vind Suslov een heel goede voetballer die absoluut een goede rol voor Groningen kan gaan spelen. We gaan zien hoe dat gaat lopen."

Lees meer:
0 reacties