Lukkien verklaart bezettingsgraad: "Daar wil men wel bij horen"

Dick Lukkien
Dick Lukkien Foto: © Pro Shots

Dick Lukkien is ontzettend tevreden over de promotie van FC Groningen en in het speciaal de fans van de Groningers. Zij stonden het hele seizoen pal achter hun ploeg. 

"Een jaar geleden stonden de mensen nog op het veld met capuchons op, nu staan ze te janken uit emotie", zegt Lukkien bij Voetbal International. "Volgens mij hadden we dit seizoen de hoogste bezettingsgraad sinds vier jaar, en dat in de KKD. Dat komt omdat de mensen zich herkennen in de ploeg en in het voetbal dat we gespeeld hebben. Daar wil men wel bij horen."

Op hoe zijn team zich in de Eredivisie gaat presenteren wil hij zich nog niet focussen. "Dat is voor nu niet zo belangrijk", vond hij. "Ik vind dat wij dit seizoen echt een topprestatie hebben geleverd en daar gaan we even rustig van genieten."

"Ik denk best dat wij een spelersgroep hebben die meekan op het hoogste niveau, al zullen we natuurlijk wel wat versterkingen nodig hebben. Daar hebben we nog wel even de tijd voor en zullen we naar gaan kijken", besluit Lukkien.

Lees meer:
0 reacties