Mahi weer terug in Groningen: ''Debuut voor Marokko was speciaal''

FC Groningen is een international rijker. Mimoun Mahi maakte afgelopen week zijn debuut voor Marokko in de wedstrijd tegen Mail (6-0). De aanvaller maakte ook nog eens treffer.

''Het was echt een droom die uitkwam'', vertelt Mahi voor de camera van RTV Noord. ''Het is super speciaal dat ik mijn debuut mag maken voor het Nationale Elftal en dan ook nog eens in een thuiswedstrijd. Er zat geen familie van mij op de tribune, maar na afloop kreeg ik wel hele mooie reacties van hen. Ze waren super blij.'' De 23-jarige Marokkaan had het nooit verwacht dat hij ooit zo debuteren voor Marokko. ''Zeker niet als je denkt aan het feit dat ik vijf, zes jaar geleden nog amateur was. Het is echt iets om nooit meer te vergeten.''

Mahi speelt minimaal nog zes maanden in Groningen. Hij weet precies wat hij wil. ''Ik hoop dat ik de komende maanden heel voor doelpunten mag maken voor de FC.

Lees meer:
0 reacties