Manager operationale zaken stapt op: ''Begin toch weer voor mijzelf''

FC Groningen moet op zoek naar een nieuwe manager operationele zaken. Romke Hoogstra stapt namelijk per 1 oktober op. '',,Ik heb het prima naar mijn zin bij de club, heb fijne en professionele collega’s, maar toch begin ik weer voor mezelf.

Hoogstra was sinds 1 januari 2016 in dienst bij FC Groningen. Hij mist het op eigen benen staan. ''Ik mis vooral het begeleiden van projecten en de organisatie van evenementen, zoals ik hiervoor vanuit mijn eigen onderneming deed'', zegt hij tegen het Dagblad van het Noorden. ''Ik heb er lang over nagedacht, geef wel een stuk zekerheid op. Dat heb je als zelfstandige niet, maar ik volg mijn hart.’’

Bij FC Groningen was Hoogstra onder meer eindverantwoorde voor de afdelingen accommodatie zaken, ticketing en veiligheidszaken. Hij was in die tijd ook actief bij de UEFA. Zo was hij onder meer locatiemanager in Charkov tijdens het Europees kampioenschap in Oekraïne.

Hoogstra weet nog niet precies wat hij in de toekomst gaat doen. ,,Misschien zit er bij de UEFA nog wel iets meer in het vat voor mij qua werkzaamheden. Verder zie ik wel wat er op mijn pad komt. Ik heb straks mijn handen weer vrij.’’

 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Groningen -
-
Go Ahead Eagles -
vr 26 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
NEC -
-
FC Groningen -
zo 4 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
FC Groningen -
-
Vitesse -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Groningen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
9 FC Volendam 1 0 1
Bekijk de hele stand