Manu overtuigd: "Ik geef je op een briefje, wij degraderen niet"

Elvis Manu
Elvis Manu Foto: © Pro Shots

Elvis Manu keerde zaterdagavond met FC Groningen terug in zijn geliefde Kuip. Ondanks zijn liefde voor Feyenoord wist de aanvaller heel goed waar de belangen zaterdag lagen en baalde hij enorm van het resultaat. "Ik ben er ziek van."

"Luister, ik sta onder contract bij FC Groningen en we hebben de punten hard nodig", legt Manu uit in het Dagblad van het Noorden. "Natuurlijk, het voelt wel een beetje anders tegen de club waar ik tien jaar heb rondgelopen, maar ik doe gewoon mijn werk."

"Ik ben er ziek van", zei de aanvaller in de catacomben van De Kuip. "Ook al woon ik op een steenworp afstand van het stadion, beschouw ik De Kuip zo’n beetje als mijn huiskamer en kan ik straks lopend naar huis, we kwamen vanuit Groningen om een resultaat te halen. Daar waren we heel dichtbij. Het is jammer dat het zo gelopen is met de rode kaart voor Määttä. Voor mijn gevoel zijn we bestolen van een punt. Ik heb vaak genoeg in de andere kleedkamer gezeten om te weten dat topclubs meestal in het voordeel zijn bij de beslissingen die er genomen worden."

Het geloof dat FC Groningen na dit seizoen nog op het hoogste niveau speelt is groot bij Manu. "Dat heb ik vanaf het begin gezegd, wij degraderen niet. Dat geef ik je op een briefje. Je zag het ook tegen Feyenoord. Oke, we verliezen, maar we doen gewoon tot de laatste seconde mee met de koploper. We hebben ze tot het uiterste gedreven. Daaraan kan je aflezen dat we voldoende kwaliteit hebben. Het kwartje viel de verkeerde kant op, maar er komen nog genoeg wedstrijden waarin we de punten kunnen pakken. Daar ben ik helemaal niet bang voor", besluit Manu.

Lees meer:
0 reacties