Meijer: "Dat ik het niveau van FC Groningen aankon verbaasde me niet"

Bjorn Meijer
Bjorn Meijer Foto: © Pro Shots

Bjorn Meijer kent een wervelende start van zijn carrière bij Club Brugge. Bij de landskampioen van België gearriveerd besefte hij snel hoe vlug zijn carrière is verlopen.

"Twee weken geleden tijdens de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto keek ik om me heen. Ik zag onze 4-0 voorsprong op het scorebord staan, onze fans in het uitvak, overal het Champions League-logo. Toen stond ik voor het eerst stil bij wat ik in korte tijd bereikt had. Bjorn, het lijkt net alsof je in een film zit, dacht ik. Het mooiste moment tot nu toe", vertelt hij bij Voetbal International.

Het ging snel voor hem, al vanaf het moment dat hij bij FC Groningen zijn grote doorbraak beleefde. "Vanaf het moment dat ik mijn tweede kans kreeg als basisspeler, is het heel hard gegaan. Dat ik het niveau van FC Groningen aankon verbaasde me niet, maar het tempo waarin alles ging, dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht. Toen ik echt basisspeler geworden was, dacht ik nog wel terug aan waar ik vandaan gekomen was."

Zijn carrière kende veel blessureleed. "Ik heb namelijk veel blessures gehad, ook wel een bijzondere. Toen ik dertien jaar was heb ik namelijk met een spierziekte te maken gekregen, ik kon ineens niet meer rennen en was bang dat ik nooit meer zou kunnen voetballen. Mijn lichaam werkte gewoon niet meer, alle kracht was eruit. Is dit het dan? Dat dacht ik toen. Na een half jaar heb ik pas weer een wedstrijd kunnen spelen, maar volgens mijn vader heb ik er in totaal anderhalf jaar last van gehad", besluit hij.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties