Meijer viert vanuit rolstoel kampioensfeestje Club Brugge mee

Bjorn Meijer
Bjorn Meijer Foto: © Orange Pictures

Bjorn Meijer zag vanuit zijn rolstoel zondagavond hoe zijn Club Brugge de Belgische titel behaalde. In gesprek met VoetbalPrimeur reageert hij op het landskampioenschap.

In mei liep de oud-speler van FC Groningen een zware knieblessure op en zit daarom in een rolstoel. “Ik heb geen pijn, maar mag alleen niet staan.” Dat vindt de vleugelverdediger nu alleen even niet zo erg. “Ik ben hierheen gekomen om prijzen te pakken en het is gelukt. Fantastisch.”

Het was lang spannend in de wedstrijd waar Club Brugge maar één puntje nodig had. Het werd dan ook nog even spannend toen de VAR een tegengoal afkeurde. Dat was even knijpen. Het maakt de opluchting alleen maar groter. Ondanks zijn blessure mengde Meijer zich in het feestgedruis. “Ja, dat is eigenlijk niet te doen,” lacht Meijer.

Club Brugge moest van heel ver komen. Ze gingen de play-offs in met negentien punten achterstand. De Bruggenaars zetten echter een hele goede reeks neer. In die tien wedstrijden werd er geen een keer verloren. “Het was een moeilijk seizoen, maar in de play-offs hebben we een ongelooflijke reeks neergezet. Niemand had dit nog verwacht en ik denk de spelers ook niet echt. Pieken op het juiste moment? Zo is het”, aldus de international van Jong Oranje.

Lees meer:
0 reacties