Mooi gebaar fans van FC Groningen aan fans van Sparta: "Groots"

Supporter van FC Groningen
Supporter van FC Groningen Foto: © Pro Shots

Waar de supporters van FC Groningen dit seizoen meermaals negatief in het nieuws zijn geweest, daar hebben ze nu voor positief aandacht gezorgd.

Sparta beleeft een topseizoen en baalde dus flink toe supporters op 28 mei niet naar de Martinistad konden reizen om hun club in de Euroborg aan te moedigen. Er waren namelijk geen supporters welkom, niet die van de FC Groningen noch die van Sparta, na ongeregeldheden in de wedstrijd tegen Ajax.

Daarmee werden de Rotterdammers ook ‘gestraft’ voor het gedrag van een klein clubje relschoppers bij FC Groningen op de tribune. Dat wilde de supportersvereniging van Groningen goed maken. Ook al is de suppporterssclub niet verantwoordelijk voor de vele wanordelijkheden dit seizoen, ze voelt zich wel schuldig ten opzichte van de Spartanen. Daarom hebben ze behaagd een fust bier naar het supportershome van Sparta te sturen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties