Mossou gefileerd na Van Veen-kritiek: "Journalistieke vak onwaardig"

Sjoerd Mossou
Sjoerd Mossou Foto: © Pro Shots

Sjoerd Mossou is uitgesproken supporter van NAC Breda. Nadat Kevin van Veen namens FC Groningen juichte na een goal, beledigd werd door NAC-fans en daarna zélf uit z'n dak ging, vond Mossou het nodig hem te beledigen.

Van Veen scoorde in totaal twee keer. "Van Veen. Onvoorstelbare gek", schreef de journalist op X. Hij voegde daaraan toe: "Ja, geweldige goal. Klasse. Maar wat een onverantwoordelijke dwaas ben je dan". Hij kwam niet terug op z'n woorden. "Nee, geen enkele spijt van deze tweet hoor. Er was niets aan de hand, sportieve pot, prima sfeer in het stadion aan beide kanten, en dan dit soort gedrag van een ‘volwassen’ voetballer. Pure en bewuste uitlokking. Totaal idioot" en: "Ik gun Grunn de wereld. Mooie club. Maar Van Veen: onverantwoordelijke malloot."

Veel voetbalfans vinden Mossou zijn kritiek journalist-onwaardig. "Het is nu even beter dat je niks tweet/zegt. Je bent flink uit de bocht gevlogen en alles wat je nu zegt/tweet, komt ongeloofwaardig over", reageert iemand.

Een ander reageert: "Letterlijk alles wat NAC-gerelateerd is komt ongeloofwaardig over bij de heer Mossou. Derhalve is hij voor mij het journalistieke vak niet waardig." weer een ander: "Je bent hypocriet: je veroordeelt lafjes voor de bühne, maar betwijfelt openlijk het verhaal van Kevin. Je kunt het eigenlijk niet geloven dat die lieverdjes in Breda dat zouden roepen. Je eerste tweet over Kevin van Veen was schandalig."

Lees meer:
0 reacties