Felle kritiek op Jans: ''Hij denkt dat hij alles kan, maar dat gaat niet''

Jan Mennega, journalist van Dagblad van het Noorden vindt dat Ron Jans nooit had moeten beginnen als technisch directeur bij FC Groningen. Na het seizoen zwaait de voormalig trainer af in die functie.

“Ron Jans had er in ieder geval nooit aan moeten beginnen. Hij heeft zichzelf een beetje overschat. Hij denkt dat hij alles kan, maar dat gaat niet. Niemand kan alles. Hij was een hartstikke goede trainer, maar als technisch manager heeft hij het gewoon niet goed gedaan”, aldus Mennega in Dagblad van het Noorden.

Hans Westerhof is iets genuanceerder. Je moet aan de andere kant een functie als die van directeur ook niet overschatten. Het moet gewoon iemand zijn die in staat is de goede mensen om zich heen te verzamelen, op technisch, financieel en communicatief gebied. Je bent het boegbeeld dat vertelt wat anderen vinden. Niet meer, niet minder. Zo ging het bij Ajax ook met Michael van Praag. Die werd na de vergadering wakker, vroeg wat er was gezegd en hield vervolgens voor de camera's een prachtig verhaal.”

Lees meer:
0 reacties