Gudde kijkt uit naar avontuur: ''Kan eigenlijk niet wachten''

( 0 reacties)
Gudde kijkt uit naar avontuur: ''Kan eigenlijk niet wachten''

Wouter Gudde volgt vanaf volgend seizoen Hans Nijland op als algemeen directeur van FC Groningen. De voormalig voetballer komt over van Excelsior en kijkt uit naar het nieuwe avontuur in Groningen.

"Ik kan eigenlijk niet wachten tot ik de eerste dag hier ga beginnen", zegt hij tegen RTV OOG. "Ik heb hele leuke gesprekken gehad met de selectiecommissie, waarin mij vooral heel duidelijk werd dat hier heel veel mogelijkheden zijn op topsport te bedrijven en om te gaan presteren. Ik kom uit de sport, dus dan word je automatisch heel enthousiast."

"Ik heb een contract getekend voor vijf jaar en laten we over vijf jaar maar eens kijken waar we dan staan", zegt Gudde vol vertrouwen. "Ik ben iemand die graag iets opbouwt en niet ergens binnenstapt en dan na twee jaar weer vertrekt. Ik vind het heel belangrijk dat, als je ergens begint, je na een bepaalde periode de deur dichttrekt en dat dan de mensen daar zeggen: nou, sinds hij is gekomen is het wel een stuk beter geworden. En dat moet, vind ik, ook hier weer de doelstelling zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 augustus 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›