Jans blijft mogelijk bij FC Groningen: ''Er zal dan overleg zijn''

( 0 reacties)
Jans blijft mogelijk bij FC Groningen: ''Er zal dan overleg zijn''

Ron Jans stopt als technisch manager van FC Groningen. Mark-Jan Fledderus is in beeld als zijn opvolger en zou per direct de overstap moeten maken. Dat betekent niet in één klap het einde van Jans bij Groningen.

"Mijn intentie is om tot het einde van het seizoen te blijven", zegt Jans in gesprek met De Telegraaf. "Maar bij een nieuw ontstane situatie zal er overleg zijn binnen de club. Mogelijk blijf ik dan tot die tijd aan in een adviserende rol."

Met de komst van algemeen directeur Wouter Gudde (34) en de mogelijke aanstelling van Fledderus (36) is FC Groningen bezig met een verjongingskuur. "Ze gaan zo de toekomst in met talentvolle en ambitieuze dertigers", schrijft Robin Jongmans. "Een jonge en gedreven directie (naast commercieel directeur Robbert Klaver) moet Groningen een volgende boost geven."

"De ervaring binnen de club wordt gewaarborgd in de nieuw te vormen rvc, waarvan Erik Mulder, die vijftien jaar financieel directeur was bij de club, de voorzitter moet worden", vervolgt hij. "Ook komt er een ervaren lid technische zaken binnen het controleorgaan."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!