Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Compliment voor Fledderus: ''Gedurfd, het is lef hebben''

( 0 reacties)
Compliment voor Fledderus: ''Gedurfd, het is lef hebben''

Mark Jan Fledderus is met ingang van komend seizoen de nieuwe technisch directeur van FC Groningen. Jeroen Elshoff, commentator bij de NOS denkt dat de club een goede keuze heeft gemaakt met diens aanstelling.

"Hij spreekt mij erg aan. Hij heeft mij de procedure uitgelegd hoe zij aan de nieuwe trainer zijn gekomen bij Heracles", begint Elshoff in gesprek met FC Groundhop. "Ze hebben met presentaties gewerkt en daar zijn een aantal trainers voorbijgekomen die wij hoog hebben zitten, maar die bleken toch niet zo’n goede presentatie te geven."
 
"Ik geloof dat ze bijvoorbeeld over Jurgen Streppel helemaal niet positief waren. Marcel Keizer heeft ook een presentatie gegeven en daar hoorde ik van dat hij de clubcultuur van Heracles helemaal niet heeft betrokken, terwijl hij technisch gezien wel erg aansprak", vervolgt Elshoff.
 
Uiteindelijk viel de keuze op Frank Wormuth. "Toen kwam deze Duitse meneer en die wist alles over de historie van Heracles. Hij wist dat allemaal in een prachtige voetbalvisie te gieten en hem hebben ze toen uiteindelijk gekozen. Ik vind dat gedurfd, het is lef hebben. Het is eigenlijk hoe het zou moeten en het getuigd van visie van Fledderus. Hij spreekt mij erg aan, ik denk dat het een goede keuze is voor FC Groningen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›