Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Jans over NAC-interesse: ''Als het waar is, dan ga ik het niet doen''

( 0 reacties)
Jans over NAC-interesse: ''Als het waar is, dan ga ik het niet doen''

NAC Breda heeft Ron Jans met nog acht speelronden te gaan gepolst voor de positie als interim-hoofdtrainer. Dat weet BN DeStem dinsdagochtend te melden. Jans heeft echter geen interesse om het seizoen in Breda af te maken. 

Dat laat de technisch directeur van FC Groningen weten aan RTV Noord. "Als het al waar is dat ik ben benaderd, dan ga ik het niet doen", is Jans cryptisch maar duidelijk. De 60-jarige bestuurder maakt het seizoen in Groningen af als technisch directeur, om vervolgens de weg vrij te maken voor Mark-Jan Fledderus. 

Naast Jans zouden ook Gert-Jan Verbeek en Ruud Brood door NAC benaderd zijn om het seizoen in Breda  af te maken. De Parel van het Zuiden is na het opstappen van Mitchell van der Gaag druk op zoek naar een interim-trainer. 

Of er trainers zijn die het in Breda nog aandurven, is nog maar de vraag. De club staat onderaan in de Eredivisie en heeft een achterstand van acht punten op nummer zeventien FC Emmen. Degradatie lijkt voor de Bredanaren dan ook zo goed als een feit. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›