'Wij bij FC Groningen hopen dat we met publiek kunnen spelen''

Wouter Gudde, algemeen directeur van FC Groningen, hoopt dat de noorderlingen het seizoen met publiek kunnen uitspelen. Op dit moment weet echter niemand wat de gevolgen zijn van de maatregelen die dinsdag zijn verlengd door het kabinet. 

"Het blijven onzekere tijden", zegt Gudde op de website. "Wij snappen heel goed dat mensen graag duidelijkheid willen, maar die kunnen we in dit geval niet altijd en overal voor geven. Niemand weet nu namelijk hoe de coronacrisis zich verder ontwikkelt."

"Wij bij FC Groningen hopen nog altijd op een scenario dat we de competitie met publiek kunnen uitspelen. Zolang die kans bestaat, moeten wij daarin blijven geloven. Wij allemaal missen het voetbal en we willen er alles aan doen om onze supporters en sponsors bij de club te behouden en te binden. Nu en voor de komende seizoenen", vervolgt de directeur.

Gudde roept op om samen de strijd aan te gaan tegen deze moeilijke periode. "Alleen samen kunnen we door deze zware en moeilijke periode komen. Voorop staat nu de gezondheid van alle mensen."

Lees meer:
0 reacties