Homepage » Eerste elftal » FC Groningen zonder drietal basisspelers tegen Feyenoord, Bacuna twijfelgeval

FC Groningen zonder drietal basisspelers tegen Feyenoord, Bacuna twijfelgeval

( 1 reacties)
FC Groningen zonder drietal basisspelers tegen Feyenoord, Bacuna twijfelgeval

FC Groningen moet het donderdagavond tegen Feyenoord stellen zonder Mimoun Mahi, Samir Memisevic en Ludovit Reis. Dat meldt FC Groningen-watcher Elwin Baas namens RTV Noord

Mahi kampt met een kuitblessure. Memisevic is ziek geweest en heeft daarnaast ook lichte fysieke klachten. Het duo is naar alle waarschijnlijkheid echter wel inzetbaar tegen ADO Den Haag, dat komende zondag de tegenstander is.

Reis heeft een blessure aan zijn knie en ligt enkele weken uit de roulatie. Hij is een twijfelgeval. Vanuit de beloften reizen derde doelman Jan Hoekstra, Lars Kramer en Michael Breij mee naar De Kuip. Achter de naam van Juninho Bacuna staat nog een vraagteken, zo meldt Wim Masker in naam van de Groninger Gezinsbode.  

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Feb 2018 om 14:04
    Zolang Van Nieff meedoet zullen we geen wedstrijd meer winnen. Die man is te traag, verliest bijna al zijn duels en staat te vaak gewoon verkeerd opgesteld. Mooi dat het een Groninger is, maar hij komt tekort voor voetbal op het hoogste niveau. Mooie speler voor Emmen.Eindelijk gooit hij Antuna voor de leeuwen, hopelijk is die jongen inmiddels gewend en laat hij eindelijk zien wat hij in zijn mars heeft. Heb hem een paar x op de training bezig gezien...daar zit echt heel veel talent in.
zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›