Homepage » Eerste elftal » PEC Zwolle-trainer teleurgesteld: ''Ik vind dat er iets moet veranderen''

PEC Zwolle-trainer teleurgesteld: ''Ik vind dat er iets moet veranderen''

( 0 reacties)
PEC Zwolle-trainer teleurgesteld: ''Ik vind dat er iets moet veranderen''

FC Groningen won zondag met 2-0 van PEC Zwolle. John van 't Schip, trainer van de club uit Overijssel heeft na de nederlaag de vrije dag voor zijn ploeg geschrapt.

"Het was teleurstellend om te zien hoe we voetbalden voor rust. Je weet dat je tegen FC Groningen, waar PEC het vaak moeilijk heeft, en helemaal op dit veld, strijd moet leveren. Zij waren veel feller. Daar moet je in mee. Dat lukte niet. Alles ging een te traag tempo, we gaven vreemde ballen en er waren jongens die elkaar verwijten maakten. Daar moeten we het morgen maar eens over hebben", zegt de coach tegen De Stentor.

Van 't Schip is niet te spreken over het spel van zijn ploeg. "Ik vind dat er iets moet veranderen. Ik wil ook horen hoe de spelers daarover denken. Natuurlijk is het lastig om het aantal punten te halen van voor de winterstop, maar gaat mij er nu  vooral om dat je iets uitstraalt als je op het veld komt. Je kunt als PEC best een wedstrijd verliezen, maar niet door je eigen wedstrijdje te spelen, zo van 'we zien wel', elkaar niet helpt en vecht voor elkaar."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›