Homepage » Eerste elftal » ''Ik leef heel erg mee met Antoine en zijn familie, dat geldt voor de hele spelersgroep''

''Ik leef heel erg mee met Antoine en zijn familie, dat geldt voor de hele spelersgroep''

( 0 reacties)
''Ik leef heel erg mee met Antoine en zijn familie, dat geldt voor de hele spelersgroep''

Sergio Padt leeft mee met Antoine van der Linden, assistent-trainer bij FC Groningen. Zijn dochtertje overleed afgelopen weekend aan de gevolgen van een ernstige ziekte. 

Zelf werd de 27-jarige sluitpost vorige week voor de derde keer vader. "Ik kan niet bevatten hoe het zou zijn om mijn eigen dochter te verliezen", zegt Padt tegenover het Dagblad van het Noorden. "Mimoun (Mahi, red.) werd vorige week voor het eerst papa en ik voor de derde keer. Dat er bijna tegelijkertijd zo dichtbij iets verschrikkelijks gebeurt, raakt me enorm. Ik leef heel erg mee met Antoine en zijn familie. En dat geldt voor de hele spelersgroep."

Desondanks moest de focus op PEC Zwolle. "Voetbal is soms een dankbare uitlaatklep. Als je privé met problemen te maken krijgt, kan het een uitkomst zijn om negentig minuten lang even de zinnen te verzetten. We moeten onszelf gelukkig prijzen dat we een beroep hebben waarin dat überhaupt mogelijk is. Hopelijk zal ook Antoine ooit weer helemaal op kunnen gaan in een voetbalwedstrijd. Maar het gemis zal voor altijd blijven. Ik kan me niet eens voorstellen hoeveel pijn dat moet doen", aldus Padt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›