Homepage » Eerste elftal » ''We hebben positieve energie en moeten weer lef en brutaliteit tonen''

''We hebben positieve energie en moeten weer lef en brutaliteit tonen''

( 0 reacties)
''We hebben positieve energie en moeten weer lef en brutaliteit tonen''

Trainer Ernest Faber heeft in de aanloop naar de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen Roda JC de beschikking over een vrijwel complete selectie. Juninho Bacuna is geschorst en lost Django Warmerdam af van zijn schorsing. Ook Ludovit Reis is niet aanwezig wegens privéomstandigheden. Mahi is nog een twijfelgeval. 

Roda JC, de nummer 16 van de ranglijst en tevens tegenstander, won de afgelopen drie competitiewedstrijden. "Zij vechten nu voor hun laatste kans", weet Faber "Wij kennen hun sterke en zwakke punten en hebben amper nog geheimen voor elkaar. Het uitvoeren van de taken is de komende weken essentieel."

"Daarbij richten we ons zoveel mogelijk op onszelf en onze eigen manier van spelen. De resultaten waren de afgelopen weken nog niet volledig naar wens, maar de manier van presenteren en de intentie van ons spel waren duidelijk aanwezig. Het gaat weer echt ergens om. We hebben positieve energie en moeten weer lef en brutaliteit tonen. Samen met het publiek vormen we een mooi collectief en dat maakt ons ongelofelijk sterk!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›